NODA navn

Nyheter:

Tjenestedesign - Særskilt mulighetsvindu i nord

NODA lanserer med støtte fra Norsk Kulturråd, Nordland fylkeskommune og Troms fylkeskommune Tjenestedesignprogrammet NODA til tjeneste 2018, for å tilby bedrifter og organisasjoner faglig kompetanseheving og bedre vilkår for vekst og utvikling. 

Unik mulighet for NODAs medlemmer

Har du lyst å lære tjenestedesign som metode- og praksis? Dette er en unik mulighet å øke kompetansen din mens du jobber med reelle oppgaver og utfordringer (caser) som du kan ta inn i porteføljen din. 

NODA har fått ny ansatt

Marte Wiik er ansatt i 40 % stilling i NODA TIL TJENESTE - Tjenestedesignprogrammet 2018

NODA til tjeneste Tjenestedesignprogrammet 2018

Med støtte fra Norsk Kulturråd, Nordland fylkeskommune og Troms fylkeskommune er NODA endelig i gang med Tjenestedesignprogrammet 2018. Vi skal jobbe med kompetanseheving innenfor tjenestedesign i Nord-Norge. 

Foredrag under årets Peter F. Hjorts-seminarets kunnskapsfrokost

NODA holder foredrag om tjenestedesign 

Appell fra Tromsø politikker: Jarle Heitmann (AP)

Desentraliser DOGA til regionene – Styrk NODA i Tromsø!

Gjesteblogger innlegg i Jarles Heitmann (AP) sin blogg Glad i Tromsø

Jeg utfordrer Jarle Heitman og Tromsø kommune å bruke NODA mer aktiv i utviklingsprosessene de jobber med. Tar du utfordringen Jarle?

Ordføreren fra Arkhangelsk kom på visitt!

Igor Godzish, Arkhangelsk's ordfører kom til Tromsø for å delta på konferansen Arctic Frontiers. I den anledning ønsket han å lære mer om hvordan Tromsø tenker bystedsutvikling, noe NODA var behjelpelige med å vise. 

Arkitekturpolitikk

 - Det at Nordnorsk design- og arkitektursenter, NODA, var med var veldig viktig. De ga gode innspill. (Morten Ragnøy Ednes, DOGA)