NODA navn

Aktiviteter:

SE:NODA Filmvisning, Bodø

NODA inviterer til minglekveld og første utgave av SE:NODA: filmvisning av serien Abstract - Art of Design. 

Seminar om russisk design og arkitektur

Norge/Russland, same same, but different?

Som andre del av det norsk-russiske kompetansesamarbeidet, stiller NODA og Tromsø som vertskap for den russiske design- og arkitekturdelegasjonen. 

Workshop: Design som kommunikasjonsverktøy for utstillingsarenaer

I samarbeid med Se Kunst i Nord-Norge (SKINN) arrangerer vi workshop i hvordan å bruke design som kommunikasjonsverktøy for utstillingsarenaer.

Årsmøte ++

02.Februar går årsmøte av stabelen og likt med tidligere år, vil årsmøtet også by på faglig påfyll. Denne gangen vil temaet være møbeldesign og Kim Daniel Arthur fra Ekte vil holde foredrag. 

Designutveksling i Arkhangelsk

NODA delegasjonen holder foredrag på begge dager av "Design and architecture: changing life quality"konferanse. 

Workshop: Tjenestedesign

Hvordan kan vi gi brukere gode opplevelser over tid? For å svare på dette tar vi et dypdykk ned i deres verden, og studerer vår egen organisasjon fra deres perspektiv. Stadig flere virksomheter jobber med å skape tjenester som er tilpasset kundens behov. Dette gir økt verdi både for brukeren og tjenesteleverandøren

PÅFYLL #20: Behind the Scenes: Interiør- og møbeldesign

19.oktober feirer NODA 3 år og i den anledning arrangerer vi en kveld med faglig påfyll i møbel- og interiørdesign! For anledningen har vi hentet inn Morten Skjærpe Knarrum fra TV2’s Tid For Hjem og flere andre dyktige foredragsholdere.     

Bakgårdsfest Bodø 2017

I denne bakgården skal det festes!

En stor, og vanligvis trist bakgård gjøres nå om til festplass!

Byutviklingskveld med Mediehuset iTromsø

"Smart By" er en urban utviklingsvisjon for å skape effektive, grønne og gode plasser å bo. iTromsø og NODA har gleden av å invitere til byutviklingskveld med nøyaktig det som tema. "Hvordan kan Smart Cities-tenkningen benyttes for å gjøre Tromsø til en bedre by å bo i?"